JE EIGEN THUIS MIDDEN IN HET GROEN

PARKWONINGEN

23 SmartOne woningen met eigen tuin

Naast het Guldensporenfietspad en midden in het park vind je in Leanderhof flexibele woningen met eigen tuin op maat van jonge gezinnen, investeerders en starters. De woningen zijn ontworpen volgens het SmartOne concept van CAAAP.

Ik wil een afspraakIk wil een afspraak

  • je eigen woning met privé- en parktuin van 2ha
  • bewoonbare oppervlakte van 167m²

  • 3 slaapkamers en flexibele zolderruimte
  • persoonlijke inrichting met de
    digitale woonconfigurator

  • startpakket domotica
  • vanaf € 249.000 (excl. kosten)

Door anders en creatief om te gaan met ruimte en materialen brengen we een slim, compact en fris antwoord op de complexe vraag naar betaalbare en kwalitatieve woningen. De parkwoningen bestaan uit gesloten en halfopen bebouwingen met een bewoonbare oppervlakte van 167m² op een perceel van 175m². Iedere woning is uitgerust met een leefruimte en volledig ingerichte keuken op het gelijkvloers en 3 slaapkamers, een badkamer met bad, wastafel en toilet op het eerste verdiep. Bovendien heeft elke woning de mogelijkheid om de zolderverdieping in te richten. Een extra ruimte voor een hobbykamer, gastenkamer of gewoonweg een royale masterbedroom.

VIA ONS EIGEN TUINPOORTJE STA IK DIRECT IN HET PARK. WAT EEN WOONBELEVING!

De parkwoningen hebben als extra troef dat je kan genieten van je eigen tuin met directe toegang tot park. Het park vormt als het ware een verlengstuk van je eigen tuin. Een plaats voor spel en sociale contacten. Wens je extra bergruimte dan kan optioneel een tuinberging aangeboden worden.

De private voortuinstrook aan iedere woning biedt ruimte voor het stallen van je fiets of is gewoon een leuk plaatsje om te vertoeven. Elke woning heeft een private bovengrondse parkeerplaats.

De bezoekers parkeren zich langs de rand van het wooneiland. Zo geniet je van een autoluwe speelstraat.

CAAAP heeft ervoor gekozen om de woningen in te richten volgens het SmartOne principe. Door de Smartone inrichting kies je binnen je budget de inrichting en afwerking van je woning. 

logoSmartOne

Onze interieurcoördinator heeft vooraf een kwalitatief basispakket aan afwerkingsmaterialen geselecteerd binnen vier interieurstijlen. Met de digitale woonconfigurator kan je met een aantal muisklikken jouw keuzes maken. De geselecteerde materialen worden onmiddellijk gevisualiseerd in 3D en de kostprijs wordt berekend. Zo zorgen wij op een tijdbesparende en efficiënte manier voor een hedendaagse inrichting van jouw woning zonder keuzestress. Ieder appartement is uitgerust met een startpakket aan domotica waarmee je onder meer verlichting, ventilatie en verwarming via je smartphone kan monitoren en op afstand kan bedienen. Wens je een instapklare woning, dat kan! CAAAP biedt ook oplossingen voor verlichting, schilderwerk, gordijnen of maatmeubilair.

De SmartOne inrichting in combinatie met de gunstige ligging maakt deze woningen uitermate geschikt als investeringsproduct.