Je eigen zaak op Leanderhof

Commerciële ruimtes

Ben je een startende ondernemer of heb je al meer ervaring en zoek je een nieuwe locatie voor je zaak? Leanderhof biedt naast een kwalitatief woonaanbod ook antwoord op ondernemers die op zoek zijn naar een modern pand om hun zaak onder te brengen.

Contacteer onsContacteer ons

Er is 3000m² aan ruimte voor winkels, handel en diensten die een commerciële dynamiek brengt in deze nieuwe buurt in Zwevegem. Onder andere een designbureau, kinderopvang, kinesiste en boekhoudkantoor hebben er hun plekje gevonden. Goesting om hen te vergezellen en je eigen zaak hier te starten?

Leanderhof ligt op een ideale locatie, nabij het centrum, handelszaken, scholen en een woonzorgcentrum. Het nieuwe park vormt bovendien een leuke aanvulling bij het kinderdagverblijf. - Babilou

Klantzekerheid

Leanderhof is een nieuwe buurt gelegen in het centrum van Zwevegem. Fase 1 van deze wijk is opgeleverd, de bouw van fase 2 start de lente van 2020. Eens alles opgeleverd is, zullen hier 700 potentiële klanten wonen. 

Verder zijn er verschillende scholen, sportaccommodaties en veel bedrijven in de buurt wat voor een grote klantzekerheid zorgt.

Belangrijke invalswegen zoals de E17 en het Guldensporenfietspad zijn vlakbij.

Autovrij

De lichtrijke ruimtes met grote raampartijen grenzen aan het gezellige, autovrije Pioniersplein. Er is parkeergelegenheid nabij.

Modulaire ruimtes

De commerciële ruimtes hebben een pak mogelijkheden: of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte of net 1 grote plek, de moduleerbaarheid van de ruimtes laat nog alles toe.

Succesverhaal: Yellow Sky 

Het lokale bedrijf Yellow Sky heeft hier ondertussen al twee succesvolle concepten op poten gezet. Een zomerse brunchbar en een winterse markt. Benieuwd hoe zij dit ervaren hebben? Bekijk dan zeker het filmpje hieronder! 

Helemaal warm?

Contacteer ons dan vrijblijvend voor meer info.