Wonen rond het plein

Leanderhof fase 1 (gerealiseerd)

Er zijn vier bouwvolumes rond twee verkeersvrije, centrale, openbare pleinen. In De Soudé, De Courbe, De Vlieger en De Wals vind je luxe, comfort, service of hippe appartementen. Precies op maat van jouw leven.

meer infomeer info

Lifetime Comfort Appartementen

 • ruim en levenslang genieten
 • aan te passen aan veranderende vragen en behoeften
 • flexibele dienstverlening
 • onmiddellijk beschikbaar

SmartOne Appartementen

 • hedendaags en functioneel
 • ideaal voor starters, singles, investeerders en jonge gezinnen
 • onmiddellijk beschikbaar

Commerciële ruimtes

 • 3000 m² ruimte voor winkels, handel en diensten
 • +- 180 bewoners fase 1, circa 700 voor hele project
 • rond het levendige Pioniersplein en Bekaertstraat
 • onmiddellijk beschikbaar

Lifetime Comfort Appartementen

DENK VANDAAG AAN MORGEN

Ontdek de voordelen van levenslang wonen. Je Lifetime Comfort appartement biedt alle luxe van een parkappartement en is slim en flexibel om dat ook in de toekomst te blijven doen. Je appartement schenkt je niet enkel een prachtig panorama in een ruime woning, de ruime flat is ook eenvoudig aan te passen aan veranderende vragen en behoeften. Zo blijf je genieten. Zowel vandaag als morgen.

Beschikbaarheid of meer infoBeschikbaarheid of meer info

Met het concept Lifetime combineert CAAAP bakstenen met dienstverlening, voor zowel comfort als zorg.

De Lifetime Comfort appartementen zijn subtiel ontworpen om toekomstige zorgnoden op te vangen. Dit betekent dat je, in tegenstelling tot een assistentiewoning, pas voor de zorgcomponent betaalt als je die ook effectief nodig hebt. Elk appartement is standaard uitgerust met een noodoproepsysteem. Dit systeem is subtiel ingebouwd en zal enkel geactiveerd worden (koppeling aan centrale) wanneer dit nodig is.

TRENDY WONEN VOOR SINGLES, STARTERS EN INVESTEERDERS

logoSmartOne

SmartOne-woonunits zijn hip, betaalbaar en flexibel: helemaal op maat van starters. Je voelt je meteen thuis in dit vooruitstrevend concept dankzij open ruimtes, een grote lichtinval en een vernieuwende interieurinrichting.

Beschikbaarheid of meer infoBeschikbaarheid of meer info

Een SmartOne-woonunit in De Vlieger combineert alle technische ruimtes in een centraal meubel. Zo geniet je van een maximale open oppervlakte die je helemaal zelf vormgeeft. Het centrale meubel creëert een natuurlijke scheiding tussen leef- en slaapgedeelte en geeft je de flexibiliteit om te gaan en staan waar je wil. Met SmartOne stap je mee in het wonen van de toekomst!

COMMERCIËLE RUIMTES

In de eerste fase van het project wordt een 3000 m² aan ruimte voor winkel- handel- en diensten voorzien en dit op het gelijkvloers van de gebouwen De Vlieger, De Wals en De Courbe. De commerciële ruimte is opsplitsbaar tot max. 18 winkelpanden die zich allen langs de Bekaertstraat en het centrale plein bevinden.


Beschikbaarheid of meer infoBeschikbaarheid of meer info

Gelegen in het centrum met aan de overzijde van de straat de toegang tot de school, het woonzorgcentrum en op wandelafstand het Sportpunt en het Gemeentepunt zal dit plein fungeren als dé plek voor een bezoek aan de kruidenier, een bank, de dokter, een tearoom,...

Met de komst van ongeveer 180 bewoners in een eerste fase en meer dan 600 voor het hele project zorgt dit meteen voor een zeker kooppubliek.