Project

VERBONDEN MET NATUUR EN STAD

Leanderhof biedt creatieve, betaalbare oplossingen op maat van starters, jonge gezinnen en investeerders, kwaliteitsvolle appartementen met prachtige parkzichten en comfort- en assistentiewoningen voor ouderen.

Interesse? Neem snel contact opInteresse? Neem snel contact op
Wonen op Leanderhof is wonen tussen dorpskern en natuur, tussen pleinen en parken, het beste van twee werelden.
Leanderhof_CAAAP_MASTERPLAN_a
Leanderhof_CAAAP_icoontjes

OVER HET PROJECT

Een karaktervolle thuis in het hart van Zwevegem. Met een mix van woningen en appartementen, ondergrondse parkings, horeca, winkels en een overvloed aan groen geniet je op de voormalige Bekaertsite volop van het leven en van het centrum van de gemeente. Creatieve, betaalbare oplossingen op maat van starters, jonge gezinnen en investeerders? Luxueuze appartementen met prachtige vergezichten of comfort- en assistentiewoningen voor ouderen? 

Bekijk het aanbodBekijk het aanbod

Leanderhof is er voor iedereen die houdt van groen wonen op een steenworp van het centrum. Het is een plek waar je flaneert langs gezellige terrassen, waar kinderen ravotten in het gras en buren gezellig verpozen op bankjes onder schaduwrijke bomen. Een plek waar leefcomfort het hoogste goed is.

Hier kom je tot rust én tot leven.

Hulde aan Leon Leander Bekaert

De naam Leanderhof is een hulde aan Leon Leander Bekaert, de stichter van de staaldraadproducent. Hier groeide het bedrijf uit tot een internationale speler en zette het Zwevegem en haar inwoners op de kaart.

Het vroegere betonnen landschap krijgt een nieuwe en permanente toekomst met een uitnodigende groene omgeving voor bewoners en bezoekers.