Droom je ervan om in een park te wonen op een boogscheut van bruisend Kortrijk?

Geschreven op 15 januari 2020

De groene, nieuwe buurt Leanderhof biedt naast een toplocatie in hartje Zwevegem ook nog enkele andere belangrijke troeven.

Leanderhof park

Ontdek deze groene, nieuwe buurt in hartje Zwevegem!

Geniet samen met buren of familie van een gezellige babbel of wandeling in het aanpalende park.
Daarnaast biedt Leanderhof een uniek concept aan: compacte maar betaalbare woningen die je naar je eigen wens en stijl kan personaliseren.

Slimme woonconcepten op maat

Duurzaamheid komt steeds meer onder de aandacht van jong en oud. Dit vertaalt zich natuurlijk ook in de woningkeuze. We kiezen steeds vaker voor een compacte, kwalitatieve woning met alle moderne troeven. Met het SmartOne principe wil CAAAP aan deze stijgende vraag tegemoetkomen.

De gesloten of halfopen parkwoningen in Leanderhof zullen worden opgebouwd volgens dit SmartOne principe waarin technieken gecentraliseerd worden en de woonoppervlakte maximaal en efficiënt benut wordt. Deze slimme woningen besparen je trouwens tonnen tijd … én zijn bovendien een stuk budgetvriendelijker.

​ Tijdbesparend

CAAAP ontwikkelde een slimme woonconfigurator die je snel en gemakkelijk door een uitgebreide keuze aan stijlen en inrichting gidst samen met één van onze interieurcoördinatoren. Na 1 afspraak ben je al volledig door je eigen ingerichte woning gewandeld in 3D en weet je perfect hoe je toekomstige thuis eruit zal zien.

​ Budgetvriendelijk

Een “surprise budget” voorzie je best altijd, maar in dit geval zal je dankzij de CAAAP woonconfigurator al een gedetailleerde budgettering krijgen. Dus geen financiële verrassingen achteraf!

Het beste van twee werelden

De volledige site Leanderhof ligt pal in de dorpskern van Zwevegem maar ook volledig in het groen. De SmartOne parkwoningen hebben als extra troef dat je kan genieten van je eigen tuin met directe toegang tot het park. Het park vormt dus als het ware een verlengstuk van je eigen tuin. De private voortuinstrook aan iedere woning biedt ruimte voor het stallen van je fiets of is gewoon een leuk plaatsje om te vertoeven. Elke woning heeft een private bovengrondse parkeerplaats. Je bezoekers parkeren zich langs de rand van het wooneiland. Zo geniet je van een autoluwe speelstraat.

Op een boogscheut van het centrum

Leanderhof geniet van een ideale ligging en is vlot bereikbaar. De nieuwe buurt ligt in de dorpskern van Zwevegem en op een boogscheut van de bruisende binnenstad van Kortrijk. Bovendien zijn belangrijke invalswegen zoals de snelweg én het Guldensporenfietspad vlakbij. Hierdoor ben je zowel met je wagen of met de fiets in no time in het hartje van Kortrijk.