Leven

VERBONDEN MET NATUUR EN STAD

Leanderhof is een volledig nieuwe buurt in het hart van de gemeente, vlakbij alle voorzieningen, horeca en winkels. De verschillende woongebouwen worden omringd door een nieuw aangelegde bloemenweide.

Ontdek het aanbod Ontdek het aanbod

  • wonen tussen dorpskern en natuur
  • leefcomfort is het hoogste goed

  • rustig wonen op een boogscheut van Kortrijk
  • centrale ligging

  • vlot bereikbaar en nabij invalswegen
  • Guldensporenfietspad loopt langs de site
Wonen op Leanderhof is wonen tussen dorpskern en natuur, tussen pleinen en parken, het beste van twee werelden.

Leanderhof is een plaats voor verschillende generaties, voor iedereen die houdt van groen wonen op een steenworp van het centrum. Wonen, werken en winkelen wordt in Leanderhof op een boeiende manier gemengd. 

Het bruisende dorpsleven heeft heel wat te bieden. Langs de Otegemstraat vind je leuke shops en horecazaken. Alle faciliteiten zijn vlakbij. 

Ontdek het aanbodOntdek het aanbod

Leanderhof is een plek waar je flaneert langs gezellige terrassen, waar kinderen ravotten in het gras en buren gezellig verpozen op bankjes onder schaduwrijke bomen. Een plek waar leefcomfort het hoogste goed is.

Hier kom je tot rust én tot leven.

Masterplan Leanderhof
Op Leanderhof geniet je van de rust en het groen, maar sta je in een mum van tijd in het bruisende centrum van Kortrijk

Uitstekende ligging

Leanderhof bevindt zich in het centrum van Zwevegem. Terwijl Zwevegem in het noorden haast onzichtbaar aansluit bij Kortrijk en meegeniet van het dynamisme van de stad, profiteren de vier deelgemeenten van de rust en vergezichten van het platteland.

Je hebt alles bij de hand en kan genieten van het bruisende dorpscentrum. Ook het gemeentehuis, scholen en andere praktische voorzieningen zijn vlakbij. Door zijn centrale ligging verlengt dit project het centrum met het nieuwe gemeentepunt, scholen en het sportpark.

    Overal dichtbij

    Met de vervolmaking van het Guldensporenfietspad dat langs de site loopt, ben je met de fiets in een mum van tijd in het centrum van Kortrijk of het groene hinterland. Kies je toch liever de wagen, de autosnelweg E17 Kortrijk-Gent is ook vlakbij en vlot bereikbaar.