Je eigen zaak op Leanderhof

Commerciële ruimtes

Ben je een startende ondernemer of heb je al meer ervaring en zoek je een nieuwe locatie voor je zaak? Leanderhof biedt naast een kwalitatief woonaanbod ook antwoord op ondernemers die op zoek zijn naar een modern pand om hun zaak onder te brengen.

Contacteer ons voor meer infoContacteer ons voor meer info

  • lichtrijke ruimtes met grote raampartijen
  • moduleerbaar

  • autovrij plein
  • parkeergelegenheid nabij

  • in het centrum
  • nieuwe buurt met 700 bewoners

Er is 3000m² aan ruimte voor winkels, handel en diensten die een commerciële dynamiek brengt in deze nieuwe buurt in Zwevegem. Onder andere een designbureau, kinderopvang, kinesiste, oogartsenpraktijkboekhoudkantoor en een gezellige brasserie hebben er hun plekje gevonden. Goesting om hen te vergezellen en je eigen zaak hier te starten?

Leanderhof ligt op een ideale locatie, nabij het centrum, handelszaken, scholen en een woonzorgcentrum. Het nieuwe park vormt bovendien een leuke aanvulling bij het kinderdagverblijf. - Babilou

Je eigen winkel op Leanderhof?

De commerciële ruimtes op het Pioniersplein lenen zich ook perfect om er een winkel te openen. Een buurtwinkel, voedingszaak, warme bakker of bloemenzaak? Het wordt gegarandeerd een succes in deze nieuwe wijk waar uiteindelijk 700 potentiële klanten zullen wonen eens alle bouwwerken zijn afgerond. 

Ook de verschillende scholen, sportaccommodaties en bedrijven in de buurt zorgen voor een grote klantzekerheid.

Met de fiets, te voet of met de wagen? Leanderhof ligt midden in het centrum van Zwevegem en is makkelijk bereikbaar.

Je eigen zaak op Leanderhof?

De commerciële ruimtes hebben een pak mogelijkheden: of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte of net 1 grote plek, de moduleerbaarheid van de ruimtes laat nog alles toe. Ben je dus op zoek naar een lichtrijke ruimte om je kantoor, praktijk of studio in te richten? Leanderhof biedt je een ideale oplossing. Bovendien grenzen deze ruimtes aan het gezellige, autovrije Pioniersplein en is er parkeergelegenheid nabij.

Een kinesiste, designbureau, fotograaf en kinderdagverblijf gingen je al voor. Tijd om ook zelf de stap te wagen! 

Klaar om de stap te zetten?

Neem contact met ons op via het contactformulier of contacteer ons via info@leanderhof.be of 09 242 90 30. Wij helpen je met veel plezier verder om de toekomst van je eigen zaak op Leanderhof vorm te geven. 

Leanderhof ilse
Leanderhof Babilou 1