Je eigen zaak op Leanderhof

Commerciële ruimtes

Ben je een startende ondernemer of heb je al meer ervaring en zoek je een nieuwe locatie voor je zaak? Leanderhof biedt naast een kwalitatief woonaanbod ook antwoord op ondernemers die op zoek zijn naar een modern pand om hun zaak onder te brengen.

Contacteer ons voor meer infoContacteer ons voor meer info

  • lichtrijke ruimtes met grote raampartijen
  • moduleerbaar

  • autovrij plein
  • parkeergelegenheid nabij

  • in het centrum
  • nieuwe buurt met 700 bewoners

Er is 3000m² aan ruimte voor winkels, handel en diensten die een commerciële dynamiek brengt in deze nieuwe buurt in Zwevegem. Onder andere een designbureau, kinderopvang, kinesiste en boekhoudkantoor hebben er hun plekje gevonden. Goesting om hen te vergezellen en je eigen zaak hier te starten?

Altijd gedroomd van je eigen horecazaak?

Leanderhof zoekt een horecauitbater met goesting. De centrale ligging, lichtrijke en aangename ruimtes én natuurlijk de klantzekerheid, zijn een perfecte cocktail om hier je eigen horecazaak te starten.

Vorige zomer was er een brunchbar en in de winter organiseerde Yellow Sky een gezellige wintermarkt. Telkens met succes en goed onthaald door alle bewoners, Zwevegemnaars en geïnteresseerden van ver daarbuiten! 

Benieuwd naar meer? Contacteer ons voor meer info. 

E: info@leanderhof.be

T: 09 242 90 30

Contacteer ons voor meer info Contacteer ons voor meer info
De combinatie van de enthousiaste klanten, het ruime pand en de centrale ligging maakten dit voor ons een echt succesverhaal - Yellow Sky
Leanderhof YS 730730
Leanderhof YS WM 730730

Je eigen winkel op Leanderhof?

De commerciële ruimtes op het Pioniersplein lenen zich ook perfect om er een winkel te openen. Een buurtwinkel, voedingszaak, warme bakker of bloemenzaak? Het wordt gegarandeerd een succes in deze nieuwe wijk waar uiteindelijk 700 potentiële klanten zullen wonen eens alle bouwwerken zijn afgerond. 

Ook de verschillende scholen, sportaccommodaties en bedrijven in de buurt zorgen voor een grote klantzekerheid.

Met de fiets, te voet of met de wagen? Leanderhof ligt midden in het centrum van Zwevegem en is makkelijk bereikbaar.

Je eigen zaak op Leanderhof?

De commerciële ruimtes hebben een pak mogelijkheden: of je nu op zoek bent naar een kleine ruimte of net 1 grote plek, de moduleerbaarheid van de ruimtes laat nog alles toe. Ben je dus op zoek naar een lichtrijke ruimte om je kantoor, praktijk of studio in te richten? Leanderhof biedt je een ideale oplossing. Bovendien grenzen deze ruimtes aan het gezellige, autovrije Pioniersplein en is er parkeergelegenheid nabij.

Een kinesiste, designbureau, fotograaf en kinderdagverblijf gingen je al voor. Tijd om ook zelf de stap te wagen! 

Klaar om de stap te zetten?

Neem contact met ons op via het contactformulier of contacteer ons via info@leanderhof.be of 09 242 90 30. Wij helpen je met veel plezier verder om de toekomst van je eigen zaak op Leanderhof vorm te geven. 

Leanderhof ilse
Leanderhof Babilou 1
Leanderhof ligt op een ideale locatie, nabij het centrum, handelszaken, scholen en een woonzorgcentrum. Het nieuwe park vormt bovendien een leuke aanvulling bij het kinderdagverblijf. - Babilou