Onbezorgd uitkijken naar je nieuwe thuis

Jouw persoonlijke interieurcoördinator

Bij alle projecten van CAAAP staan de bewoners centraal. We gaan voor niets minder dan het ultieme wooncomfort. Om dit te bereiken, wordt elke klant van bij de aankoop tot oplevering begeleid door een persoonlijke interieurcoördinator.

Ontdek het aanbodOntdek het aanbod

Bij Leanderhof is dit Julie, een interieurarchitecte met een passie voor interieur, architectuur én mensen.

In de 10 jaar dat Julie actief is als interieurarchitecte heeft ze vooral geleerd dat iedereen een eigen manier van leven heeft met eigen gewoontes. Het verhaal van de klant is voor haar cruciaal om tot een ideaal ontwerp te komen. “Voor mij is het enorm belangrijk dat ik samen met mijn klanten aan een echte thuis kan bouwen waar zij zich optimaal gelukkig zullen voelen. Dat streven naar geluk, daar doe ik het tenslotte voor.

Julie De Donder
Dat streven naar geluk, daar doe ik het voor.

De Trialde

In de Trialde vind je 21 SmartOne appartementen perfect op maat van starters, singles, jonge gezinnen en investeerders. Door de functionele ruimtes te centraliseren wordt de ruimte optimaal benut. 

"Ik heb vooraf een kwalitatief basispakket aan afwerkingsmaterialen geselecteerd binnen vier interieurstijlen. Daarna maak ik via digitale woonconfigurator samen met jou je interieurkeuzes in slechts enkele muisklikken. Je ziet de geselecteerde materialen onmiddellijk gevisualiseerd in 3D en de finale kostprijs wordt berekend. Zo spaar je tijd uit en geef je jouw appartement een hedendaagse inrichting zonder keuzestress."

De Glacerie

“In de 27 parkappartementen van de Glacerie is alles gericht op comfortabel wonen en leven en wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van gespecialiseerde toonzalen. Ik begeleid de klanten persoonlijk bij het maken van materiaalkeuzes voor de keuken, badkamer, vloeren en wanden. 

We kiezen resoluut voor duurzame en kwalitatieve materialen die elk appartement een evenwichtige, stijlvolle en warme uitstraling geven."

Ook aan je comfort werd nagedacht. De appartementen zijn voorzien van een badkamer met inloopdouche, volledig uitgeruste keuken met kwaliteitsvolle toestellen en een apart toilet. Hedendaagse technieken zorgen voor een modern comfort. Julie begeleidt je om je appartement af te werken volgens je eigen smaak.

Laat je alvast inspireren door het moodboard dat speciaal voor Leanderhof werd samengesteld...