WAAROM INVESTEREN IN LEANDERHOF ZWEVEGEM?

Investeren

INSTAPKLAAR DANKZIJ DIGITALE WOONCONFIGURATOR

Met alle voorzieningen vlakbij en een overvloed aan groen geniet je op de voormalige Bekaertsite volop van het leven en van het centrum van de gemeente. Een project met in totaliteit 300 wooneenheden en commerciële ruimtes omringd door een nieuw aangelegde parkomgeving.

meer infomeer info

+ LOCATIE

Door de betonstop zal de vraag naar woningen en appartementen in het centrum in de toekomst ongetwijfeld stijgen. De centrale ligging in Zwevegem, mét een park als achtertuin is de beste garantie voor huurzekerheid, waardevastheid en meerwaarde op termijn.

+ DOMOTICA

De appartementen en woningen op Leanderhof zijn uitgerust met een basispakket aan domotica. De integratie van deze slimme en moderne technieken verhoogt het gebruiksgemak en de aantrekkelijkheid voor huurders.

+ SMARTONE

Met SmartOne kies je voor een slimme en betaalbare woning of appartement. Door de technische ruimtes te centraliseren wordt elke m² optimaal benut. Bovendien bepaal je de indeling en afwerking van je interieur aan de hand van de digitale woonconfigurator.

+ HUURZEKERHEID

Jonge gezinnen stellen de aankoop van hun eerste woning steeds langer uit. Hierdoor stijgt de vraag naar ruime huurwoningen met 3 slaapkamers en private tuin.

+ INVESTERINGSPAKKET

Een SmartOne woning of appartement is dé investering bij uitstek. Wens je als investeerder een instapklare woning of appartement? Dat kan eenvoudig aan de hand van de digitale woonconfigurator.

+ NIEUWBOUW

Geen structurele kosten in de eerste 10 jaar.

+ ZEKERHEID

Bij nieuwbouw geniet je als koper door de Wet Breyne en de 10-jarige aansprakelijkheid van een optimale bescherming.

In de tweede ontwikkelingsfase worden onder andere 21 SmartOne appartementen aangeboden. 

Door het toepassen van het SmartOne concept zorgt CAAAP voor een slimme en betaalbare woonoplossing op maat van starters, jonge gezinnen en investeerders. Kortom dé ideale en veilige investering.

FACTS & FIGURES

_________

Invest Graph_G

GEZINNEN

52% van de inwoners van Zwevegem bestaat uit gezinnen die nog inwonende kinderen hebben. Deze cijfers liggen hoger dan het gemiddelde van de provincie. Er is bijgevolg een vraag naar geschikte hedendaagse woongelegenheden. 

GROEN

Een groene buurt heeft een positieve impact op de woonkwaliteit en op de waarde van het vastgoed.
Dit kan tot 20% hoger liggen.

MOBILITEIT

Leanderhof ligt in het centrum van Zwevegem. Met de vervolmaking van het Guldensporenfietspad dat langs de site loopt, ben je met de fiets in een mum van tijd in het centrum van Kortrijk. Ook met de bushalte juist aan de Bekaertsite ben je zo in het centrum of het station van Kortrijk. Liever met de auto? Via de E17 geraak je vlot tot in Brugge of Gent.

PRIJSEVOLUTIE

Over de laatste vijf jaar is er een stijging van de woningprijzen van 8,5% en een stijging van de prijzen van de appartementen met 10,3%.

Invest Graph_MP
Leanderhof_CAAAP_invest3procent

HUURRENDEMENT

Het bruto huurrendement, inclusief staanplaats en alle aankoopkosten, laat toe om op een objectieve manier investeringsvastgoed te vergelijken. In combinatie met een gepaste lening kan nog een beter rendement bekomen dankzij het hefboomeffect. De huurinkomsten zijn een goed wapen tegen inflatie gezien deze jaarlijks geïndexeerd kunnen worden.

Leanderhof_CAAAP_app Invest

INVESTERINGSVOORBEELD APPARTEMENT

DE TRIALDE: TR.A02

  • 1 slaapkamer 
  • ondergrondse staanplaats
  • bruto oppervlakte 69 m² - terras 21m²

RENDEMENTSBEREKENING APPARTEMENT TR.A02

ZONDER FINANCIERING MET FINANCIERING
Aankoopprijs (excl. kosten) €179 000 Eigen middelen (30%) €67 057
Aankoopprijs (incl. kosten + P)* €223 522 Financiering (70%) €156 465
Huurinkomsten per maand €560** Rente lening 20 jaar vast 1,70%
Bruto huurrendement 3,01% Aflossing maandelijks €776
Meerwaarde jaarlijks 1,50% Meerwaarde jaarlijks 1,50%
Samengesteld bruto rendement 3,82% Bruto rendement op EV 5,37%

* De totale investeringswaarde omvat BTW en registratierechten en een raming van notariskosten, kosten basisakte en aansluitingskosten van zowel de woning als een ondergrondse staanplaats.
** Appartement € 510/maand + parking € 50/maand

Disclaimer: Alle voorgestelde gegevens zijn gebaseerd op realistische cijfers uit het verleden met hypothese en prognoses die echter geen garantie zijn voor de toekomst